Fragt og Retur – Crystal + Moons arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Fragt og Retur


FRAGT OG LEVERING
Alle ordrer jeg modtager pakker jeg så hurtigt så muligt. Jeg pakker og afsender din pakke indenfor 1-2 hverdage. Derefter leveres din pakke indenfor 1-4 dage alt efter fragtfirma.
I perioder med ferie og helligdage, kan der forkomme længere leveringstid. Men jeg bestræber mig på at gøre opmærksom på dette på webshoppen.

Du vælger selv hvordan vi skal levere din pakke. Jeg sender pakker med GLS.

GRATIS FRAGT ved køb over 499,-

GLS PakkeShop - 45 kr
GLS Omdeling til privat - 65 kr
GLS Omdeling til erhverv - 50 kr

Levering på din adresse VIGTIGT: At du er hjemme , når pakken leveres. Ellers kan du risikere, at din pakke ender i en pakkeshop i en radius af max. 5 km fra din bopæl.
 
Jeg sender desværre ikke til udlandet samt Grønland eller Færøerne pt. 

Og du har desværre ikke mulighed for at afhente din pakke fysisk hos CRYSTAL + MOONS.
 
14 DAGES FORTRYDELSESRET
Når du handler på nettet hos www.crystalandmoons.dk har du 14 dages fortrydelsesret. Dvs. at du har 14 dage til at meddele os, at du fortryder købet og vil returnere varen til os.
 
Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den følgende hverdag. (Eksempel: Modtages varen d. 1/8 er seneste fortrydelses dag d. 15/8)
 
Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.
 
For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Du kan benytte nedenstående standardfortrydelsesformular hvis du ønsker at fortryde dit køb. Vi opdaterer løbende returformularen, således at den på alle tidspunkter er i overensstemmelse med de gældende bestemmelser.
 
Download din returseddel her
 
RETURNERING
Hvis du fortryder købet, skal varerne tilbageleveres til:

Crystal and Moons
Præstøvej 207
4700 Næstved
Mærk pakken: RETUR
Du har altid 14 dages returret fra den dag, du modtager din ordre. Det betyder, at du frit og uden at oplyse grund kan bytte varen eller få dine penge retur indenfor de 14 dage.

Du skal sende din retur-ordre til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

HUSK at få en kvittering for indlevering af pakken.

Varens stand, når du sender den retur:
Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan “prøve” varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet og returnering af varen:
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Ved tilbagelevering af den købte vare i tilfælde af fortrydelse, skal du selv betale udgifterne hertil.
Vi refunderer din betaling senest 14 dage efter vi har modtaget din meddelse om fortrydelsen. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

VIGTIGT:
Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt efter, du har givet besked om fortrydelse, og du skal sende dem retur senest 14 dage efter, du har fortrudt. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb. Derudover vil det lette ekspeditionen, såfremt du vedlægger en udfyldt returseddel som du finder her
 
BEMÆRK:
Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist - Dette vil ske hvis:
Varens værdi er forringet
Hvis du reelt har taget varen i brug
Varen er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den
Du har håndteret varen på en anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varens art, egenskaber og den måde, som den fungerer på.
Bemærk:
Original emballage kan udgøre en væsentlig del af varens værdi.
crystalandmoons.dk fastsætter værdiforringelsen.

DU KAN LÆSE ALLE VILKÅR OG HANDELSBETINGELSER HER

 

Jeg glæder mig til at sende din pakke afsted;)