Persondata – Crystal + Moons arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Persondata


PERSONDATAPOLITIK OG COOKIES
Ved at benytte www.crystalandmoons.dk accepterer du, at vi bruger cookies. En cookie er en lille data fil, som vi lægger på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

For at kunne handle på www.crystalandmoons.dk skal du som minimum oplyse:
Navn                                                                                                               
Adresse                                                                                                     
E-mail
Telefon/mobilnummer

Når du køber online på crystalandmoons.dk, eller når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, indsamler og lagrer vi dine personlige oplysninger. Det er dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer, der bliver registreret. Vi gemmer disse oplysninger for at kunne ekspedere din ordre hurtigst muligt, men også så siden fremover automatisk indtaster dine oplysninger, hvis du er en tilbagevendende kunde hos os.
 
På crystalandmoons.dk indsamler vi endvidere statistik om, hvilke områder af websiden vores brugere besøger. Disse data bliver ikke indsamlet for den enkelte bruger. Vi bruger derimod data om alle vores brugeres navigation for at forstå, hvordan vores brugere som en samlet gruppe anvender crystalandmoons.dk, og forsøger på denne baggrund at gøre websiden bedre. Vi kan ikke se, hvor du kommer fra eller surfer hen på Internettet, når du forlader vores site.
 
Derudover indsamler vi information om, hvilke produkter vores brugere, som en samlet gruppe, foretrækker. Denne information bruges også til at forbedre websiden. Den information du deler med crystalandmoons.dk er fortrolig. Oplysningerne videregives eller sælges ikke til en 3. part. Vi videregiver dog de nødvendige oplysninger til fragtfører for at kunne leverer dine varer, ligesom at vi i tilfælde af mistanke om bedrageri, ved lov er forpligtet til at videregive oplysningerne, til politiet. Begge dele vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.
 
Når du handler på www.crystalandmoons.dk er dine informationer sikre. Vi kommer aldrig til at se dine kreditkortoplysninger, da alle transaktioner foregår gennem NETS, som er et 3. parts betalingssystem.
Personoplysningerne registreres hos crystalandmoons.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Den dataansvarlige på www.crystalandmoons.dk er Crystal and Moons.
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Når du handler hos os oprettes et login til dine online kvitteringer, dine personlige oplysninger samt ordreinformationer og disse bliver ikke blive slettet, medmindre du anmoder os om det.
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os : hello@crystalandmoons.dk
Hos crystalandmoons.dk har vi en klar politik for behandling af dine data for at hindre ethvert misbrug af dine informationer.
crystalandmoons.dk er underlagt de til enhver tid gældende love og regler om produktansvar i Danmark og EU.

DU KAN LÆSE ALLE VILKÅR OG HANDELSBETINGELSER HER